Barkmans Färg AB med Happy Homes i Eskilstuna utökar sin verksamhet i Gävle!


Barkmans Färg blev för tre år sedan en del av Happy Homes. Happy Homes är en kedja för färghandlare och finns på 95 platser i Sverige med fokus på att hjälpa konsumenten att förvandla ett hem till sitt hem.

Happy Homes i Gävle är en anrik butik från 1894. Ett av Gävles äldsta aktiebolag. Butiken etablerades först som Lindbergs Färg och blev senare en del i Happy Homes.

Barkmans Färg har under 7 år funnits som en partner till billackeringar i Gävle. Nu går resan vidare och fr o m 1 november kommer även Happy Homes Gävle att vara en del av Barkmans Färg.

Barkmans Färg har även under året utökat och verkar nu både i Örebro och Dalarna.

Husfärg

Vi är medlemmar i färghandelskedjan Happy Homes och kan tack vare detta erbjuda ett brett sortiment på husfärg, tapeter och penslar med mera

Vi har lång erfarenhet av att sälja allt som kan tänkas behövas för att måla om huset, både in- och utvändigt.

I vår butik kan du få hjälp med att ta fram kulörer eller få råd av vår väldigt kunniga personal. Ska du måla om delar av fasaden eller bara bättra något så kan du ta med ett prov så tillverkar vi en kulör utifrån det. Vi har mängder med tapetkartor att bläddra i och när du väl bestämt dig erbjuder vi snabba leveranser, vanligtvis redan nästa arbetsdag.